fbpx

Nettisivut yritykselle, yhdistykselle tai kampanjalle

Kotisivut, jotka ovat teidän julkisivu netissä

WordPress nettisivut mahdollistavat helposti ylläpidettävät ja oman ilmeen mukaiset nettisivut. Detonator Marketing tarjoaa WordPress nettisivut suunnittelusta toteutukseen. Hakukoneoptimoidun sisällön tekeminen onnistuu samalla kertaa teidän uusille nettisivuille. Teidän huoleksenne jää se, mitä haluatte nettisivuillanne kertoa.

Ota yhteyttä

Starter

Helppo ja vaivaton aloitus – Teidän käyntikortti netissä

Alk. 900 €
Käyntikorttisivu yritykselle, yhdistykselle tai kampanjalle
Nettisivut omalla logolla ja värillä
Valmiista sivupohjasta kevyesti muokattut nettisivut
Sisällönsyöttö max. 5 sivulle
Projektin kesto n. 2 viikkoa

Business

Tyylikäs ja laajempi kokonaisuus omalla ilmeellä

Alk. 2400 €
Oman ilmeen mukainen sivusto, joilla esittelette toimintaanne laajemmin
Nettisivut omalla logolla ja värillä
Valmiista sivupohjasta kustomoituna
Sisällönsyöttö max. 10 sivulle
Projektin kesto n. 2 viikkoa

Business Advanced

Yksilöllinen sivusto – Yrityksen julkisivu netissä

Alk. 3600 €
Laajemmat nettisivut yritykselle, järjestölle tai kampanjalle
Oman ilmeen mukaiset yksilölliset nettisivut
Valmiista sivupohjasta kustomoituna
Sisällönsyöttö max. 20 sivulle
Projektin kesto n. 4 viikkoa

Nettisivut WordPresillä

WordPress (lyhennettynä WP) on yksi maailman suosituimmista, ellei jopa suosituin sisällönhallintajärjestelmä (englanniksi Content Management System, eli CMS). WordPress on ollut olemassa jo pitkään ja sitä kehitetään jatkuvasti paremmaksi. Sen yksi merkittävimmistä eduista on järjestelmän helppokäyttöisyys ja normaalissa käytössä lyhyt oppimiskäyrä.

WordPressin käytön perusteet oppii nopeasti. Sen jälkeen omien nettisivujen päivittäminen, eli pääasiassa sisällön lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen onnistuu helposti myös itse. WordPressin parissa työskentelee useita eri yrityksiä ja alan osaajia on paljon. Tämän vuoksi WordPress on erinomainen alusta nettisivuille. Sen kanssa ei tarvitse jäädä yksin ja tukea on helposti saatavista monestakin eri paikasta.

Nettisivut yritykselle – Detonator Marketing

Näyttävä teema ja tarvittavat lisäosat

WordPressille on tarjolla suuri määrä erilaisia käyttövalmiita ulkoasun teemoja (Themes), joita kustomoimalla nettisivujen ulkoasusta voidaan tehdä kohtuullisella työmäärällä yksilölliset ja näyttävät. Lisäksi WordPressiin on saatavissa todella runsaasti erilaisia lisäosia (Plug-Ins), joiden avulla nettisivuille saadaan rakennettua monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia.

WordPress on helposti laajennettavissa yrityksen kasvun ja vaatimustason kasvun myötä. Näin ollen WordPress on erinomainen valinta myös aloittavalle yritykselle tai historiansa alkutaipaleella olevalle yritykselle, joka haluaa saada kustannustehokkaasti monipuoliset ja aikaa kestävät nettisivut.

Nettisivut yritykselle – Detonator Marketing

Hakukoneystävälliset WordPress nettisivut

WordPress, hyvä teema ja tarkoitukseen sopivat lisäosat antavat hyvän pohjan, joilla voidaan toteuttaa hakukoneystävälliset nettisivut esimerkiksi yritykselle, järjestölle tai kampanjalle. Kiinnostavalla ja relevantilla sisällöllä täydennetyt WordPress nettisivut ovat optimoitavissa teidän tärkeimmille avainsanoille.

Nettisivujen toteutuksessa huomioidaan käytössä oleva budjetti, tavoitteet ja tietenkin helppo optimoitavuus ja päivitettävyys myös jatkossa. Näiden avulla teidän orgaaninen hakukonenäkyvyys pääsee hyvään vauhtiin ja kasvuun. Esimerkiksi hakukoneoptimoidut yrityksen nettisivut palvelevat mahdollisimman hyvin kävijöitä auttaen kävijöitä löytämään ja kiinnostumaan yrityksen tarjoamista tuotteista ja palveluista tuoden yritykselle uusia potentiaalisia asiakkaita.

WordPress nettisivujen ylläpito

Nettisivut tarvitsevat toimiakseen verkkotunnuksen ja palvelintilaa, eli paikan jossa nettisivuja ylläpidetään ja josta ne ladataan kävijälle. Kun yrityksellesi toteutetaan nettisivut, niin ne tarvitsevat verkkotunnuksen ja palvelintilan lisäksi myös teknistä ja sisällöllistä ylläpitoa ja säännöllistä päivittämistä. WordPress nettisivuston on helppo ja huoleton tapa pitää yrityksesi nettisivusto toiminnassa. Sinun huoleksesi jää vain sisältö, eli se mitä haluat nettisivuillasi kertoa ja näyttää yrityksestäsi. Nettisivujen sisällöntuotantoon saat myös apua. Ulkoistamalla nettisivujen ylläpidon meille, Detonator hoitaa puolestasi tekniset päivitykset ja sisällön päivittämisen.

Palvelu sisältää:

  • WordPress sisällönhallintajärjestelmän päivitykset
  • Nettisivun ulkoasussa käytetyn teeman (Theme) päivitykset
  • Käytettyjen lisäosien (Plug-Ins) päivitykset
  • Sisällön, muokkaaminen ja poistaminen

Palvelu ei sisällä:

  • Verkkotunnusta tai palvelintilaa (hosting), ne tarvitset itselle muuta kautta. Näiden hommaamisessa toki autetaan.
  • Sähköpostitilit saat webhotellin kautta, niidenkin tekemisessä autetaan.
  • Sisällöntuotantoa, sitä saa ostaa erikseen tarpeen mukaan.

Muista näkyvyys! – Varmista että yrityksesi nettisivut löydetään

Pelkät nettisivut yritykselle eivät vielä riitä tuomaan tarpeeksi haluttua näkyvyyttä ja asiakkaita jonoksi asti. Hakukoneoptimoinnilla, hakukonemarkkinoilla ja sosiaalisen median markkinoinnilla voidaan parantaa yrityksesi näkyvyytä eri medioissa ja näin auttaa potentiaalisia asiakkaitasi löytämään yrityksesi uudet ja näyttävät nettisivut ja ennen kaikkea ysityksesi tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Jätä yhteydenottopyyntö

11 + 11 =

Voittamattomuus on kiinni itsestä, vihollisen haavoittuvuus vihollisesta.

Sunzi

Sodankäynnin taito