fbpx

Nettisivut yritykselle – Kotisivut ovat yrityksen julkisivu netissä

WordPress sisällönhallintajärjestelmä (CMS) mahdollistaa helposti ylläpidettävät, oman ilmeen mukaiset nettisivut

Detonator Marketing tarjoaa nettisivut suunnittelusta toteutukseen. Hakukoneoptimoidun sisällön tekeminen onnistuu samalla kertaa uusille nettisivuillesi. Sinun huoleksesi jää vain se, mitä haluat nettisivuillasi kertoa yrityksestäsi.

Ota yhteyttä

Nettisivujen sisältö haltuun WordPresillä

WordPress on yksi maailman suosituimmista, ellei jopa suosituin sisällönhallintajärjestelmä (englanniksi Content Management System, eli CMS). WordPress on ollut olemassa jo pitkään ja sitä kehitetään jatkuvasti paremmaksi. Sen yksi merkittävimmistä eduista on järjestelmän helppokäyttöisyys ja normaalissa käytössä lyhyt oppimiskäyrä. WordPressin käytön perusteet oppii nopeasti, jonka jälkeen omien nettisivujen sisällön lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen onnistuu helposti ja itsenäisesti. WordPressin parissa työskenteleviä yrityksiä ja osaajia on paljon ja tämän vuoksi se on erinomainen alusta toteuttaa nettisivut yritykselle.

WordPressille on tarjolla suuri määrä erilaisia käyttövalmiita ulkoasun teemoja (Themes), joiden avulla sivuista voidaan muokata yksilölliset ja näyttävät, sekä erilaisia lisäosia (Plug-Ins), joiden avulla nettisivuistasi saadaan helposti ja joustavasti rakennettua erittäin monipuoliset ja juuri sinun yrityksesi käyttöön sopivat. WordPress on erittäin helposti laajennettavissa yrityksen kasvun ja vaatimusten kasvun myötä. Näin ollen WordPress on erinomainen valinta aloittavalle yritykselle tai yritykselle, joka on vielä alkutaipaleella ja haluaa näyttävät nettisivut helposti ja kustannustehokkaasti.

WordPressillä, hyvällä teemalla, toimivilla lisäosilla sekä kiinnostavalla ja riittävällä määrällä relevanttia sisältöä voidaan toteuttaa hakukoneystävälliset nettisivut yritykselle hinta, budjetti ja tavoitteet huomioiden. Näiden avulla yrityksesi orgaaninen näkyvyys hakukoneissa kasvaa ja yrityksesi nettisivut palvelevat mahdollisimman hyvin sen kävijää, joka on parhaassa tapauksessa uusi potentiaalinen asiakkaasi.

Nettisivut yritykselle – Detonator Marketing
Nettisivut yritykselle – Detonator Marketing

WordPress nettisivujen ylläpito (tekninen, asiakas vastaa itse sisällöstä)

Nettisivut tarvitsevat toimiakseen verkkotunnuksen ja palvelintilaa, josta nettisivut löytyvät. Kun yrityksellesi toteutetaan nettisivut, niin ne tarvitsevat tämän lisäksi myös ylläpitoa ja säännöllistä päivitystä. Huolenpitoa ja ajoittaista korjausta. WordPress nettisivuston ylläpitopalvelu on helppo ja huoleton tapa pitää nettisivustosi toiminnassa. Sinun huoleksesi jää vain sisältö, eli se mitä haluat nettisivuillasi kertoa ja näyttää. Myös sisällöntuotantoon saat halutessasi apua. Detonator hoitaa puolestasi tekniset päivitykset ja ylläpidon.

Palvelu sisältää:

  • Yhden verkkotunnuksen ja palvelintilan (hosting) WordPress sivustollesi ja sen ylläpidon; et tarvitse erikseen omaa webhotellia muualta TAI asiakkaan oma webhotelli/hosting
  • WordPress sisällönhallintajärjestelmän päivitykset
  • Nettisivun ulkoasussa käytetyn teeman (Theme) ja lisäosien (Plug-In) päivittämisen
  • Tarvittaessa sähköpostit webhotellin kautta (sähköposti kannattaa kuitenkin harkita esimerkiksi Googlen G Suiten kautta otettavaksi)

Muista näkyvyys! – Varmista että yrityksesi nettisivut löydetään

Pelkät nettisivut yritykselle eivät vielä riitä tuomaan tarpeeksi haluttua näkyvyyttä ja asiakkaita jonoksi asti. Hakukoneoptimoinnilla, hakukonemarkkinoilla ja sosiaalisen median markkinoinnilla voidaan parantaa yrityksesi näkyvyytä eri medioissa ja näin auttaa potentiaalisia asiakkaitasi löytämään yrityksesi uudet ja näyttävät nettisivut ja ennen kaikkea ysityksesi tarjoamat tuotteet ja palvelut.

Jätä yhteydenottopyyntö

11 + 14 =

Voittamattomuus on kiinni itsestä, vihollisen haavoittuvuus vihollisesta.

Sunzi

Sodankäynnin taito