fbpx

Ulkoistettu digimarkkinoinnin apulainen

Kuin yrityksen oma työntekijä, alkaen 600 €/kk

Ulkoistettu digimarkkinoinnin apulainen auttaa sinua digimarkkinoinnin haasteissa toimien yrityksen ulkopuolisena digimarkkinoinnin tekijänä. Ulkoistettu digimarkkinoinnin apulainen keventää yrittäjän työtaakkaa digitaalisessa markkinoinnissa ja auttaa tuomalla oman asiantuntemuksen yrityksesi käyttöön. Apulainen suunnittelee ja toteuttaa itsenäisesti online-markkinoinnin toimenpiteitä auttaen yritystäsi saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Jätä yhteydenottopyyntö

Mikä on ulkoistettu digimarkkinoinnin apulainen?

Ulkoistettu digimarkkinoinnin apulainen on kuin yrityksen osa-aikainen oma työntekijä, mutta ei kuitenkaan. Hän suunnittelee ja toteuttaa, auttaa mittaamaan ja raportoimaan yrityksen digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä itsenäisesti.

Ulkoistetun digimarkkinoinnin apulaisen yksi keskeisimpiä tehtäviä on toteuttaa teidän yritykselle mahdollisimman toimivia digimarkkinoinnin toimenpiteitä. Toimenpiteiden avulla teidän yritys voi tavoittaa tehokkaasti haluttuja kohderyhmiä, mikä auttaa saamaan lisää kauppaa.

Työskentelee etänä kuin oma työntekijä

Ulkoistettu digimarkkinoinnin apulainen työskentelee itsenäisesti etänä. Yrityksen koosta ja organisaatiosta riippuen ulkoistettu digimarkkinointiapulainen toimii yhteistyössä yrittäjän apuna hoitaen verkossa tapahtuvaa markkinointia.

Kaksisuuntainen, tiivis ja avoin yhteydenpito on avain yhteistyön onnistumiseen. Lopputulos onnistuu sitä paremmin mitä paremmin me ymmärrämme toinen toisiamme.

Milloin ja miksi digimarkkinointi kannattaa ulkoistaa?

Digimarkkinoinnin ulkoistamista kannattaa harkita erityisesti silloin kun sinulla itsellä ei ole osaamista, aikaa tai muuten resursseja digitaalisen markkinoinnin tekemiseen.

Markkinoinnin strategian hiominen, markkinointitoimenpiteiden tekeminen, tulosten mittaaminen, kilpailijoiden analysointi, sisällöntuotanto ja markkinoinnin jatkuva kehittäminen vaatii paljon aikaa ja työtä. Ulkoistettu digimarkkinoinnin apulainen auttaa.

Hyvä hetki ulkoistamiselle on silloin kun yritykselle haetaan kasvua tai ylipäätään lisää asiakkaita, mutta sinun ja teidän muiden työntekijöiden on keskityttävä itse yrityksen ydinosaamiseen, eikä yrityksessänne ole vielä palkattu omaa henkilökuntaa markkinointia hoitamaan.

Ulkoistetun digimarkkinoinnin apulaisen tehtävät

  • Kevyt auditointi (SEO-auditointi ja digimarkkinoinnin auditointi)
  • Kehityssuunnitelma
  • Nettisivujen päivittäminen
  • Hakukoneoptimointi
  • Analytiikka
  • Raportointi sähköpostiin
  • Optimointipalaveri kolmen kuukauden välein
  • Yhteydenpito tarpeen mukaan
Aki Hangasluoma

Aki Hangasluoma

Yrittäjä

Sähköposti: aki@detonator.fi
Puhelin: +358 40 837 0766

Miksi ulkoistaa digimarkkinointi minulle?

Ulkoistamalla yrityksesi digimarkkinoinnin minulle, saatte käyttöönne ammattitaitoisen digimarkkinoinnin yhteistyökumppanin, jonka osaaminen on monipuolisesti teidän yrityksen käytössä.

Ulkoistettuna digimarkkinoinnin apulaisena tutustun teidän yritykseen ja toimialaan. Yhdessä teidän yrityksen edustajien kanssa etsin parhaat digimarkkinoinnin käytännöt teidän yritykselle kuin olisin itse töissä yrityksessänne.

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen kannattaa tehdä, jotta sinulle ja teidän yrityksen muulle henkilökunnalle jää enemmän aikaa keskittyä yrityksen ydinosaamiseen.

Mitä ulkoistettu digimarkkinoinnin apulainen maksaa?

Ulkoistettu digimarkkinoinnin apulaisen palvelun kuukausikustannus alkaen 600 €/kk + alv 24% ja palvelun aloituksesta aloituskustannus 600 € + alv 24%.

Minkälainen sopimus tästä tehdään?

Jatkuva ulkoistettu digimarkkinoinnin palvelu on voimassa yhden (1) kuukauden kerrallaan ja se laskutetaan kuukauden päätyttyä. Maksuehto palvelulle on 14 päivää netto. Palvelu jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana niin kauan kunnes sopimus perutaan jommankumman osapuolen toimesta. Sopimus täytyy irtisanoa vähintään 14 päivää ennen seuraavan kuukauden alkua, muuten siihen kuuluu vielä seuraava kuukausi.

Nykytilan auditointi
Kehityssuunnitelma
Nettisivujen päivittäminen
Hakukoneoptimointi
Analytiikka
Google Ads
Sisällöntuotanto (tekstit)
Linkkien rakentaminen
Raportointi
Optimointipalaveri
Yhteydenpito
Aloituskustannus alkaen (alv 0%)
Kuukausikustannus alkaen (alv 0%)
kevyt
kevyt
kyllä
kyllä
kyllä
ei
ei
ei
sähköpostiin
3 kk välein
sähköposti
600 €
600 €/kk
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
ei
ei
sähköpostiin
2 kk välein
sähköposti
1200 €
1200 €/kk
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
ei
sähköpostiin
1 kk välein
sähköposti
1800 €
1800 €/kk
kattava
kattava
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
kyllä
sähköpostiin
1 kk välein
sähköposti
2400 €
2400 €/kk

Jätä yhteydenottopyyntö

Pavelutaso, josta olen kiinnostunut

1 + 6 =