fbpx

SEO-auditointi

Kattava analyysi sivustosi hakukonenäkyvyyden nykytilasta

SEO-auditointi, eli hakukoneoptimoinnin auditointi paljastaa sivustollasi olevia sisällöllisiä ja teknisiä puutteita ja ongelmia, joista johtuen sivustosi ei välttämättä näy hakutuluoksissa toivotulla tavalla. SEO-auditoinnin lopputuloksena on konkreettisia kehitysehdotuksia hakukoneoptimointiin sivustosi hakukonenäkyvyyden parantamiseksi.

Ota yhteyttä

SEO-auditointi nettisivuillesi

Mitä SEO-auditointi sisältää?

Lopputuloksena on kattava raportti sivustosi hakukonenäkyvyyden nykytilasta ja konkreettiset toimenpide-ehdotukset hakukonenäkyvyyden ja sijoituksen parantamiseksi.

SEO-auditointi ei sisällä hakukoneoptimointia tai uusien, optimoitujen sisältöjen tuottamista. Hakukoneoptimointia tai sisällöntuotantoa voit ostaa lisäpalveluna yhdessä projektin kanssa tai erikseen. Mitä SEO-auditointi maksaa?

SEO-auditoinnin hintaan vaikuttaa sivustosi koko, eli työmäärä. SEO-auditoinnin hinta alkaen 450 € (alv 0%). Pyydä tarjous.

Hakukoneoptimointi – Detonator Marketing

Avainsana-analyysi

Oikeat ja hyvin valitut avainsanat ovat onnistuneen hakukoneoptimoinnin perusta. Avainsanat ovat nimensä mukaisesti avainasemassa siinä mihin hakukoneoptimointi kohdennetaan. Avainsana-analyysin tai avainsanatutkimuksen avulla selvitetään mitkä ovat sellaisia avainsanoja jotka sivustollasi kannattaa optimoida.

Avainsana-analyysin avulla selvitetään mitkä avainsanat suoriutuvat jo nyt hyvin ja mitkä vaativat kehittämistä tai lisäämistä sivustollesi. Avainsana-analyysin tuotoksena on lista tärkeimmistä avainsanoista, niiden hakumääristä ja sivustosi sijoituksista näillä avainsanoilla.

Sisältöanalyysi

Sivuston sisältö on erittäin keskeinen osa hakukonenäkyvyyttä. Sivustollasi oleva sisältö on sitä millä se voi tulla löydetyksi. Kääntäen, sivustosi tuskin tulee hyvin löydetyksi sellaisilla avainsanoilla joita sivustollasi ei esiinny. Paitsi ehkä ulkoisten linkkien vaikutuksesta, mutta se on jo toinen tarina. Keskeinen kysymys sisältöanalyysissä on se miten avainsana-analyysin avulla kohdennettavaksi valikoidut avainsanat esiintyvät sivustollasi.

Sisältöanalyysissä selvitetään miten sivustosi sisältö näyttäytyy sekä käyttäjän näkökulmasta, että hakukoneen näkökulmasta. Sisältöanalyysissä tarkastetaan muun muassa sivustosi tekstit, otsikot, kuvien otsikot ja meta-tiedot. Sisältöanalyysissä kiinnitetään huomiota muun muassa tekstin määrään ja laatuun. Sisältöanalyysin tuotoksena on raportti joka nostaa esiin ongelmakohdat sekä selkeät ja konkreettiset korjausehdotukset.

Linkkien analyysi

Linkit ovat kuin tieverkoston tienviitat, tienpätkät ja risteykset internetissä. Niistä muodostuu kartta jonka avulla netissä voi suunnistaa yhdeltä sivustolta toiselle. Linkit ovat samalla myös kuin äänet vaaleissa ja päätöksenteossa. Ne kertovat kuinka paljon kannatusta jokin sivusto saa muilta sivustoilta. Ulkoapäin tulevilla linkeillä on oma painoarvonsa. Toiset linkit, eli toiset sivustollesi linkkaavat sivustot ja sisällöt ovat arvokkaampia kuin toiset. Linkit ohjaavat sekä käyttäjiä että hakukoneita eteenpäin internetin sekamelskassa. Linkit myös tuovat hieman järjestystä internetin kaaokseen osoittamalla miten sisältö on organisoitu sivustoilla.

Linkkien analyysin avulla kartoitetaan sivustollesi sisään tulevia linkkejä ja niiden laatua. Samalla tarkastellaan keskeisten kilpailijoidesi linkkiprofiilia. Lopputuloksena tehdään raportti linkkien nykytilasta sekä toimenpide-ehdotukset konkreettisista toimenpiteistä hakukonenäkyvyyttä edesauttavien linkkien hankkimiseksi.

Selvitä nettisivustosi hakukonenäkyvyyden nykytila SEO-auditoinnilla.

Aki Hangasluoma

Aki Hangasluoma

Yrittäjä

Sähköposti: aki@detonator.fi
Puhelin: +358 40 837 0766

Jätä yhteydenottopyyntö

1 + 6 =