fbpx

Digitaalisen markkinoinnin sparraus ja valmennus

Onko digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen sinulle vielä uutta ja outoa? Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on paljon, mutta liikkeellelähtö voi tuntua haastavalta. Pohditko mistä pitäisi lähteä liikkeelle ja mitä pitäisi tehdä? Digitaalisen markkinoinnin sparraus on juuri sinulle. Käydään yhdessä läpi yrityksesi digitaalisen markkinoinnin haasteet ja mahdollisuudet.

Ota yhteyttä

Kaipaatko yrityksellesi uutta vauhtia digitaaliseen markkinointiin?

Pohditko miten digimarkkinointi kannattaa aloittaa?

Tarvitsetko yrityksesi markkinointiin uusia ideoita ja uutta näkökulmaa?

Aki Hangasluoma

Aki Hangasluoma

Yrittäjä

Sähköposti: aki@detonator.fi
Puhelin: +358 40 837 0766

Detonator Marketing tarjoaa digitaalisen markkinoinnin sparrausta ja valmennusta. Palvelu on olemassa juuri sinua varten, jos kaipaat uusia ideoita digimarkkinointiin. Sparrauksen avulla voit saada uusia, toteutuskelpoisia ideoita yrityksesi netissä tapahtuvaan markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Yrityksesi ulkopuolinen henkilö katsoo ongelmaasi aina hieman eri näkövinkkelistä ja avustaa sinua eteenpäin eri näkökulmalla.

Joskus parhaat ideat syntyvät laatikon ulkopuolella, mutta yhdessä. Ulkopuolisen sparrauksen avulla voit saada uusia ideoita yrityksesi online-näkyvyyden kehittämiseen. Tämä on investointi näkyvyyteen siellä missä yrityksesi potentiaaliset asiakkaat ovat. Sparrauksessa voidaan yhdessä varmistaa, että yrityksellesi löytyy toteutuskelpoinen, toimiva, selkeä ja tuloksellinen digitaalisen markkinoinnin strategia ja suunnitelma sekä siihen toimivat ja tulokselliset taktiikat, ratkaisut ja toimenpiteet.

Sparrauksen aiheen, laajuden, sekä fokuksen päätät tietenkin sinä itse. Sparrauksen tavoitteena voi olla esimerkiksi se, että yrityksellesi muodostetaan suunnitelma, jota voitte käyttää digitaalisessa markkinoinnissa tehokkaasti markkinointitoimenpiteitä suunniteltaessa ja toteutettaessa. Tai sitten voidaan keskittyä yksittäisiin tuloksia tuoviin toimenpiteisiin ja kampanjoihin ja niiden luomiseen.

Hinta määräytyy toteutuneen työmäärän mukaan 75 €/tunti + alv 24%. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Sparrauksen aiheita voi olla esimerkiksi nettisivujen toteuttaminen ja ylläpito, hakukoneopetimointi, hakukonemarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi, maksettu ja orgaaninen näkyvyys, webanalytiikka, markkinointikampanjat, digimarkkinoinnin strategia, markkinoinnin aloittaminen, sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto, tai vaikka kokonaisen markkinointisuunnitelman tekeminen.

Nettisivut yritykselle – Detonator Marketing
Hakukoneoptimointi – Detonator Marketing
Search Engine Marketing – Detonator Marketing
Social Media Marketing – Detonator Marketing
Website Analysis – Detonator Marketing
Content Production – Detonator Marketing

Askarruttaako digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen?

Detonator Marketing tarjoaa digimarkkinoinnin yksilöllistä konsultointia, koulutusta ja sparrausta. Käydään yhdessä läpi yrityksesi digitaalisen markkinoinnin haasteet ja mahdollisuudet. Hahmotellaan yrityksesi markkinointiin parhaiten sopivat ratkaisut ja luodaan tarvittaessa yhdessä käyttökelpoinen strategia ja taktiikat, joiden avulla voitte saavutta tavoitteet.