fbpx

Digitaalisen markkinoinnin sparraus ja valmennus

Onko digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen sinulle vielä jossain määrin uutta ja outoa? Tuntuuko, että vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia on paljon, mutta liikkeellelähtö on haastavaa. Pohditko sitä mitä pitäisi tehdä ja mitä pitäisi kokeilla. Digitaalisen markkinoinnin sparraus on juuri sinulle. Käydään yhdessä läpi yrityksesi digitaalisen markkinoinnin haasteet ja mahdollisuudet.

Ota yhteyttä

Kaipaako yrityksesi digitaalinen markkinointi uutta potkua? Pohditko miten  digimarkkinoinnissa kannattaisi edetä? Tarvitsetko yrityksesi markkinointiin uusia ideoita ja uutta näkökulmaa? Sparrataan yhdessä.

Aki Hangasluoma

Aki Hangasluoma

Yrittäjä

Sähköposti: aki@detonator.fi
Puhelin: +358 40 837 0766

Detonator Marketingin tarjoama digitaalisen markkinoinnin sparraus ja valmennus on olemassa juuri sitä varten, jotta sinä voit saada helposti ja vaivatta uusia, tuoreita ideoita yrityksesi netissä tapahtuvaan markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen yrityksen ulkopuolisen henkilön avustamana. Joskus parhaat ideat syntyvät boksin ulkopuolella. Sparrauksen avulla saat uutta potkua yrityksesi online-näkyvyyden kehittämiseen, eli näkyvyyteen siellä missä yrityksesi potentiaaliset asiakkaatkin monesti ovat. Sparrauksessa voidaa yhdessä varmistaa, että yrityksellesi löytyy toteutuskelpoinen, toimiva, selkeä ja tuloksellinen digitaalisen markkinoinnin strategia ja suunnitelma sekä sihen toimivat ja tulokselliset taktiikat, ratkaisut ja toimenpiteet.

Sparrauksen aiheen, laajuden, sekä fokuksen päätät tietenkin sinä itse. Sparrauksen tavoitteena voi olla esimerkiksi se, että yrityksellesi muodostetaan suunnitelma, jota voitte käyttää digitaalisessa markkinoinnissa tehokkaasti markkinointitoimenpiteitä suunniteltaessa ja toteutettaessa. Tai sitten voidaan keskittyä yksittäisiin tuloksia tuoviin toimenpiteisiin ja kampanjoihin.

Sparrauksen aiheita voi olla esimerkiksi nettisivujen toteuttaminen ja ylläpito, hakukoneopetimointi, hakukonemarkkinointi, sosiaalisen median markkinointi, maksettu ja orgaaninen näkyvyys, webanalytiikka, markkinointikampanjat, digimarkkinoinnin strategia, markkinoinnin aloittaminen, sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto, tai vaikka kokonaisen markkinointisuunnitelman tekeminen.

Nettisivut yritykselle – Detonator Marketing
Hakukoneoptimointi – Detonator Marketing
Search Engine Marketing – Detonator Marketing
Social Media Marketing – Detonator Marketing
Website Analysis – Detonator Marketing
Content Production – Detonator Marketing

Askarruttaako digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen?

Detonator Marketing tarjoaa digimarkkinoinnin yksilöllistä konsultointia, koulutusta ja sparrausta. Käydään yhdessä läpi yrityksesi digitaalisen markkinoinnin haasteet ja mahdollisuudet. Hahmotellaan yrityksenne markkinointiin parhaiten sopivat ratkaisut ja luodaan tarvittaessa yhdessä käyttökelpoinen strategia, tiedot ja taidot, jolla tavoitteet voidaan saavuttaa.