fbpx

”Minä osaan. Minä pystyn. Minä teen. Ja minä onnistun. Nyt loppui se käsien päällä istuskelu!” Nämä tsemppaavat ajatukset pyörivät mielessäni ollessani eilen suihkussa pitkäksi venyneen työpäivän jälkeen. Taas oli asiakasprojektia, omia digimarkkinoinnin suunnitelmia, nettisivuja, kuvia, tekstejä, ym. väännetty aamusta iltaan. Tässähän olisi ihan ajatusta ensimmäiseksi postaukseksi tai blogiartikkeliksi, joten ryhdyin tuumasta toimeen.

Enhän minä kehdannut heti suihkun raikkaana ja vielä vähän märkänä alkaa kastelemaan puhelintani tai läppärin näppäimistöä ja postaamaan iltamyöhään, joten kirjoitin ajatukset perinteiseen tapaan paperille ensimmäisellä kynällä mikä vastaan tuli. Se oli sitten tuollainen sininen tussi. Siinä samalla kirjoitellessa ajatusvirta tuotti muutaman muun ajatuksen ja näin tekstiä oli jo yhden postauksen verran hieman old school henkeen paperille kirjoitettuna. Ripustin paperin työpöytäni viereen odottamaan tätä päivää. Siinä se nyt muistuttaa minua siitä, että on aika laittaa isompi vaihde silmään ja hihat heilumaan.

Tämä tarina olisi toki ollut paljon aidompi, jos nämä ajatukset olisivat syntyneet perinteisesti saunan lauteilla tai edes sen kuuluisan keittiön pöydän ääressä, mutta ei. En minä millään jaksanut enää lämmittää saunaa noin pitkän päivän jälkeen tuohon aikaan illasta, joten olkoon tämä sellainen laimeampi betaversio.

Miten ajatukset jatkuivat? ”Vuosi 2020 oli melekoinen. Tehdään siis vuodesta 2021 vieläkin melekoisempi. Sen kunniaksi kyhäsin Detonatorin, eli sytyttimen tai nallin. Nyt sytytellään sytytyslanka palamaan ja aletaan tekemään sitä itteään, eli digimarkkinointia. Sen monissa muodoissaan. Detonator Marketing palvelee digimarkkinoinnin haasteissa!”

Jos sinä tai joku tuttusi on yritystoiminnassa ja (digi-)markkinoinnissa alkutaipaleella ja kaipaa apuja digitaalisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen niin autan mielelläni. Lue lisää tarjoamistani Detonatorin palveluista (nettisivut, digimarkkinointi ja sparraus) ja ota yhteyttä!

Terveisin,
Aki

Oletko aloittava yrittäjä?

Jos olet aloitteleva yrittäjä, niin lue vinkit millä pääset digimarkkinoinnissa liikkeelle. Tämä ei onneksi ole tähtitiedettä.

Nettisivut yritykselle – Detonator Marketing
Hakukoneoptimointi – Detonator Marketing
Search Engine Marketing – Detonator Marketing
Social Media Marketing – Detonator Marketing
Website Analysis – Detonator Marketing
Content Production – Detonator Marketing